De Klussenier Theo Peek

De Klussenier Theo Peek
De Klussenier Theo Peek

Beukenstraat 7
6851 HH Huissen

Dien uw aanvraag in »

026 325 00 51
06 4210 0881
theopeek@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 57073430

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Theo Peek en samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik met veel plezier in Huissen. Voor gemeente Lingewaard ben ik beschikbaar voor alle klussen in en om het huis.

Ooit begon ik met mijn LTS diploma op zak als metselaar bij een kleine aannemer waar ik al snel verantwoordelijk werd voor andere werkzaamheden.  Vervolgens heb ik bij twee grotere bouwbedrijven gewerkt waar de werkzaamheden erg uiteenliepen.  Met meer dan 20 jaar werkervaring bij verschillende bouwbedrijven in de gemeente Lingewaard, kan ik wel zeggen dat ik iedere klus of verbouwing aan kan. Naast mijn werk was ik altijd al bezig met klussen. Zowel ons eerste als ons tweede huis heb ik grotendeels alleen verbouwd, denk hierbij aan de aanbouw, de garage, de tuinmuren, het plaatsen van de dakkapel, een terrasoverkapping, tuin aanleg (bestraten), het plaatsen van de keuken en leggen van het laminaat.

Ik ben gespecialiseerd in metselwerk en tegelzetten maar daarnaast ook in timmerwerk. U kunt bij mij terecht voor het plaatsen van complete badkamers, dakramen en voor alle onderhouds- en renovatie klussen in en rond het huis.

Betrouwbaarheid, vakmanschap en klantenservice staan hoog in het vaandel. Vanaf de aanvraag tot en met de oplevering ben ik uw aanspreekpunt. Ik voorzie u graag van deskundig advies en denk graag met u mee over de mogelijkheden. Vooraf ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie.

Wilt u met mij bespreken wat ik voor u kan betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt gerust contact met mij opnemen via de mail of voor direct contact kunt u mij bellen.

Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf te Huissen op www.klusseniertheopeek.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Huissen voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Tegelwerk
  • Schutting plaatsen
  • Reparatiewerk
  • Aanbouw plaatsen
  • Metselwerk

Beoordelingen van klanten

Ik had last van een lekkage, en heb in eerste instantie duidelijk advies gekregen (lekdetectie laten uitvoeren door een extern bedrijf) en daarna een bad/douche opnieuw laten kitten, alles prima verlopen. uit Arnhem
Goed. Er wordt meegedacht en goed werk geleverd uit Huissen
Een uiterst vriendelijke man, flexibel, betrouwbaar. Keurig werk geleverd. OVerleg over tijden e.d. geen probleem. Kortom, een zeer goede ervaring. uit Huissen
correct, prima vakmanschap, denkt mee uit Arnhem
Onze ervaringen zijn super. Een prettige, betrouwbare man. Erg makkelijk om flexibele afspraken mee te maken. Uitstekend werk geleverd. uit Huissen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...